Allmänna villkor

Priser

Priser är angivna inklusive moms.

Fraktkostnad

För närvarande levererar vi fraktfritt inom Sveriges fastland (gäller ej avtalskunder).

OBS! Tungt gods (över 20 kg) kommer att skickas hem till dörren och ska kvitteras. Aviseras innan utkörning (normalt under dagtid). Om man inte är på plats på avtalad tid eller man behöver ändra i en pågående frakt så tar transportbolaget ut en extra fraktkostnad (ca 250:-). Det går bra att välja en annan leveransadress såsom arbetsplats, en god vän eller liknande.

Betalning

Välj betalningssätt:

1) Förskott till Bg. (ingen avgift)

2) Faktura, 10 dagars kredit (ingen avgift, kreditupplysning görs)

Garanti

Vi lämnar 4 års garanti på material, rening och funktion under förutsättning att installations- och bruksanvisningen följts. För övrigt tillämpar vi konsumentköplagen. Läs mer på konsumentverkets hemsida www.konsumentverket.se
Vi ansvarar inte för skador på annan egendom än den levererade produkten. Ej heller för skador som åsamkats av tredje part p.g.a. fel på produkten eller andra följd- eller indirekta kostnader och skador.

Fel på leveransen

Kontakta oss omgående om det finns något fel på leveransen.

Transportskador

Synliga skador på godset ska anmälas till transportföretaget direkt vid mottagandet. Dolda transportskador anmäls inom 7 dagar. Vi ansvarar inte för transportskador. Dessa skall åberopas hos transportföretaget.

Leveranstid

Varorna lämnar vårt lager normalt inom tre arbetsdagar. Normalt 2 arbetsdagar på bil.

Försening av leveransen

Leveransförsening orsakad av transportföretaget ger inte rätt till annullering av ordern. Det åligger mottagaren att spåra försenat gods. Eventuellt uppkomna följdkostnader p.g.a. förseningen kan inte åberopas hos oss.

Ångerrätt

Privatpersoner har generellt 14 dagars ångerrätt efter det att varan mottagits. Varan skall vara i oförändrat skick, dvs. får inte vara använd. Inner-förpackningen skall vara obruten och oskadad. Kontakta oss före en eventuell retur. Ni ansvarar för att varan och dess originalförpackning ankommer oss i oskadat skick. Returfrakten bekostas av er. Returen är inte godkänd förrän vi har kontrollerat varan. Vid godkänd retur återbetalar vi ert inköpspris med avdrag för emballage och administrationskostnader.

Produktinformation

Vi reserverar oss för eventuella fel i den produktinformation som finns på vår hemsida.